• Het HOOIKOORTS-seizoen is weer op komst! Wist je dat NEI therapie dit heel fijn en uitgebreid kan behandelen? Voor meer info, bekijk het nieuwste blog-artikel!
  • Liever eerst kennismaken of twijfel je of NEI iets voor jou is? Met een mini consult van 30min krijg je al een mooi idee! Investering: €22,50
  • Wil jij ook leren werken met een biotensor? NIEUWE DATUMS ONLINE! Kijk onder het kopje 'workshop biotensor' in het menu!

Tarieven

Klik op het soort consult voor meer info!

Online Mini Consult! €22,50

Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met NEI therapie?

Kies dan voor een online mini consult op afstand van +- 30 minuten. 

Het mini Consult is ook zeer geschikt voor het ontstoren van medicatie!

Bestel jouw online mini consult bij 'Online Producten' & ik neem contact met je op om de datum in te plannen!

Wil je meer info hierover? Stuur me dan een appje of mailtje dan krijg je alle info over het mini consult! 🌟

Los consult €75,-

Een los consult duurt 1 à 1,5 uur. Samen bespreken we jouw klacht(en) en gaan we via de 5 elementen opzoek naar waar de blokkades zitten. Er kunnen allerlei thema's naar boven komen die ermee te maken hebben. Met NEI sessies gaan we de belemmerende stukken losmaken van jouw cellen, zodat jij kan gaan loslaten en je lichaam mag gaan herstellen.

Een consult kan zowel in de praktijkruimte live als op afstand digitaal (met een foto, vaak via whatsapp). 

Bij een consult voor een kind hoeft het kind er niet persé bij te zijn. Mag wel, hoeft niet. Je kunt als ouder ook een foto meenemen. 

Vanaf 12 jaar oud is toestemming van zowel ouder als kind nodig. 

 

》Heb je al 1 consult gehad en denk je na een tijd (max 6 weken na je eerste consult), 'Had ik toch maar een traject van 3 consulten genomen...' Dan kun je me mailen & kun je het 2e en 3e consult nog inplannen voor de kosten van het Traject van 3! Je betaalt dan dus nog €120,- voor het 2e en 3e consult samen, ipv €150. 🍀

Traject Deep dive €195,-

Dit traject zijn 3 volledige consulten in 2 á 3 maanden tijd. Sommige problemen zitten nou eenmaal dieper geworteld dan de ander. Dan is het fijn om in een volgend consult weer een laagje dieper te gaan. 

De afspraken plannen we in 1x in. Betaling is vooraf.

Consult kinderwens €100

Dit consult duurt meestal zo'n 2 uur. Ik test namelijk niet alleen de mama, maar ook de papa en het zieltje van het kindje die klaarstaat op de wolk.

Voor een zwangerschap zijn niet alleen papa en mama nodig, maar ook het kindje! Met NEI kijken we of er op energetisch/emotioneel gebied misschien nog een blokkade is. We kijken of daar onbewust nog iets dwars zit, wat een mogelijke zwangerschap tegenhoudt.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat mama of papa ergens angst voor heeft, ookal willen ze nog zo graag. Maar het kan ook goed zijn dat het kindje bang is, om vanaf die wolk te springen. Je moet je voorstellen dat het een hele spannende sprong kan zijn om vanaf boven naar het aardse te gaan. 'Ben ik er wel klaar voor? Durf ik dit wel? Ben ik wel goed genoeg voor mijn ouders straks?' En zo zijn er nog veel meer emoties die het zieltje kunnen tegenhouden te springen.

 

Dit is natuurlijk een heel emotioneel en kwetsbaar onderwerp. Ik kijk niet naar het medische, maar echt naar de energetische en emotionele kant. Ik kan dan ook geen garanties geven, dat het hierna meteen lukt. Maar er zijn al mooie verhalen bekend bij wie het wel prachtig is verlopen uiteindelijk ❤️.

Zwangerschapstraject €295,-

Met dit traject krijg jij 4 consulten van +- 1,5 uur! Maar deze zijn extra bijzonder, want we kunnen zelfs contact maken met jouw kindje(s) in de buik vanaf 12 weken! Ik test dus niet alleen jou als moeder, maar ook het zieltje van jouw kindje in de buik. En misschien heeft hij/zij ook wel een boodschap voor jou!

 

* Je krijgt 1 consult in jou eerste 3 maanden, hierin komen vaak de eerste zwangerschapskwaaltjes en vooral die misselijkheid kan erg vervelend zijn! Gelukkig kan NEI hierbij goed helpen.

* Het tweede consult mag jij zelf kiezen wanneer. Vanaf 12 weken kunnen we contact maken met jouw kleintje, maar je kunt zelf ook last hebben van angst of twijfels of je wel een goede moeder zult zijn. Alle onderwerpen zijn welkom.

* Het derde consult doen we rond de 32-34 weken, het kan zijn dat jouw kindje niet in stuitligging wilt draaien. Hiernaar kunnen we met NEI ook goed naar kijken. Ook eventuele angsten voor de bevalling kunnen we behandelen.

* Het laatste consult doe ik graag na de bevalling, helemaal wanneer het jou als kersverse moeder uitkomt! Hier gaan we kijken naar een evt bevallingstrauma van jou als moeder en naar geboortetrauma's van zowel jou als je kindje. Zelfs als alles helemaal soepel is verlopen, heeft eigenlijk iedereen wel onbewust een geboortetrauma. Het moment waarop het kindje helemaal in de aardse energie stapt. Oh en bij elk consult check ik jouw vocht- en vitamine-/mineralenbalans! 

Mini-consult Biologische klok €10

Twijfel je of jouw biologische klok wel mee is gegaan naar de wintertijd? Of maak jij weleens verre reizen, waarbij je de tijd ineens een paar uur verschilt met in Nederland? Dat kun je met heel je lijf voelen en dat is niet prettig. Ineens moet je omschakelen dat het bijvoorbeeld nu ochtend is op de vakantie locatie ipv avond. Je hele ritme is van slag.

Dat is niet gek, want je hele biologische ritme verschuift niet zomaar mee uit zichzelf. Je kunt er soms nog erg lang last van hebben. 

Met de biotensor kan ik jouw biologische klok goed zetten! Zo heb je het minste last van de overgang naar een andere tijd.

Ik kan jouw biologische klok per keer maximaal met 2 soms 3 uur tegelijk verzetten.

Per persoon €10, maar wil je het voor je hele gezin (met een max. van 5 personen) meteen in 1 keer dan doe ik dat voor €30! ✨️

Het gebeurt op afstand en het enige wat ik nodig heb, is een duidelijke foto en je naam.