Tarieven

Klik op het soort consult voor meer info!

Online Mini Consult! €29,95*

Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met NEI therapie, maar twijfel je of het wat voor jou is?

Kies dan voor een online mini consult op afstand van +- 30 minuten.

In dit mini consult doe ik 1 NEI sessie, puur zodat jij een idee krijgt van wat NEI therapie is. Zo kun jij beter aanvoelen of dit iets voor jou is ja of nee.

Om het duidelijker te maken, in een normaal consult zitten altijd meerdere NEI sessies. Er is altijd meer dan 1 klein ding wat onbewust meespeelt onder een klacht. Met een mini consult maak ik dus een klein deel zichtbaar, maar met een normaal consult ga je pas echt de diepte in.

Wil je meer info hierover? Stuur me dan een appje of mailtje ☆

Los consult va €85,-*

Een los consult duurt 60-75min. Samen bespreken we jouw klacht(en) en gaan we via de 5 elementen opzoek naar waar de blokkades zitten. Er kunnen allerlei thema's naar boven komen die ermee te maken hebben. Met NEI sessies gaan we de belemmerende stukken losmaken van jouw cellen, zodat jij kan gaan loslaten en je lichaam mag gaan herstellen.

Een consult kan zowel in de praktijkruimte live als op afstand digitaal (met een foto, vaak via whatsapp). 

 

Online €85,-

In de praktijk €89,50

 

Bij een consult voor een kind hoeft het kind er niet persé bij te zijn. Mag wel, hoeft niet. Je kunt als ouder ook een foto meenemen. 

Vanaf 12 jaar oud is toestemming van zowel ouder als kind nodig. 

 

Pakket van 5 NEI consulten €420,-

Pakket van 5 volle consulten online of in de praktijk

Jaarpakket elke maand 1 consult €899,-

Wil je graag een jaar lang iedere maand 1 NEI consult? Iedere maand jouw systeem opschonen en weer een stap verder, of elke keer weer voor iets anders een consult kan natuurlijk ook! 

12 consulten in een jaar €899,-

Medicatie of vaccinaties ontstoren vanaf €35,-

Je kunt ook bij mij terecht om enkel medicatie of vaccinaties te ontstoren. Hierbij haal ik de energetische belasting van de medicatie of vaccinatie uit jouw systeem weg.

Dit consult duurt gemiddeld 30min, maar het is afhankelijk van hoeveel er ontstoord moet worden. Daarom kun je dit consult niet zelf online inplannen, maar mail me als je dit wilt. Dat kan ik aan de hand van hoeveel je wilt laten ontstoren inschatten hoeveel tijd er ongeveer nodig is!

Dit consult van +-30 min is €35,-

Per 15min extra is dit €16,95

Mini-consult Biologische klok €15,-

Twijfel je of jouw biologische klok wel mee is gegaan naar de wintertijd? Of maak jij weleens verre reizen, waarbij je de tijd ineens een paar uur verschilt met in Nederland? Dat kun je met heel je lijf voelen en dat is niet prettig. Ineens moet je omschakelen dat het bijvoorbeeld nu ochtend is op de vakantie locatie ipv avond. Je hele ritme is van slag.

Dat is niet gek, want je hele biologische ritme verschuift niet zomaar mee uit zichzelf. Je kunt er soms nog erg lang last van hebben. 

Met de biotensor kan ik jouw biologische klok goed zetten! Zo heb je het minste last van de overgang naar een andere tijd.

Ik kan jouw biologische klok per keer maximaal met 2 soms 3 uur tegelijk verzetten.

Per persoon €15, maar wil je het voor je hele gezin (met een max. van 5 personen) meteen in 1 keer dan doe ik dat voor €40! ✨️

Het gebeurt op afstand en het enige wat ik nodig heb, is een duidelijke foto en je naam.

Ik check ook meteen of jouw vocht- en vitaminebalans goed zijn.

 

Consult kinderwens

Dit consult duurt meestal zo'n 2 consulten achter elkaar. Ik test namelijk niet alleen de mama, maar ook de papa en het zieltje van het kindje die klaarstaat op de wolk.

Voor een zwangerschap zijn niet alleen papa en mama nodig, maar ook het kindje! Met NEI kijken we of er op energetisch/emotioneel gebied misschien nog een blokkade is. We kijken of daar onbewust nog iets dwars zit, wat een mogelijke zwangerschap tegenhoudt.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat mama of papa ergens angst voor heeft, ookal willen ze nog zo graag. Maar het kan ook goed zijn dat het kindje bang is, om vanaf die wolk te springen. Je moet je voorstellen dat het een hele spannende sprong kan zijn om vanaf boven naar het aardse te gaan. 'Ben ik er wel klaar voor? Durf ik dit wel? Ben ik wel goed genoeg voor mijn ouders straks?' En zo zijn er nog veel meer emoties die het zieltje kunnen tegenhouden te springen.

 

Dit is natuurlijk een heel emotioneel en kwetsbaar onderwerp. Ik kijk niet naar het medische, maar echt naar de energetische en emotionele kant. Ik kan dan ook geen garanties geven, dat het hierna meteen lukt. Maar er zijn al mooie verhalen bekend bij wie het wel prachtig is verlopen uiteindelijk ❤️.

*Huidige prijzen gelden tenminste tot 31/12/24

 

Wil je graag een pakket? Mail me dan even, dan maak ik alles in orde en plannen we samen de afspraken in!