Ik ben Sam!

Maar je zegt 'Sem'. Adriana is mijn tweede naam (niet mijn doopnaam).

Ik ben getrouwd en samen hebben wij 3 pittige, hoogsensitieve, maar geweldige kids! Ik heb vroeger een hele heftige depressie gehad, genoeg meegemaakt zullen we maar zeggen. Ik ben er gelukkig alweer jaren geleden bovenop gekomen, maar er zijn wel momenten hoor, dat ik dacht dat ik weer terug zou vallen. Ik ben er sinds een tijd achter dat ik zowel hoogsensitief als heel hooggevoelig ben en eigenlijk dus heel snel overprikkeld raakte (voor een lange tijd legde ik de link niet met hoe ik me voelde en dat dit echt kwam door teveel prikkels). En daarmee vielen er een hoop dingen op z'n plek voor mij, waardoor ik nu steeds beter weet hoe ik daarmee om kan gaan. De hooggevoeligheid kan ik met NEI ook heel fijn behandelen, zodat het voor mij zo min mogelijk nog een 'last' is.

 

Door de opleiding tot Energetisch gezinstherapeut die ik heb gevolgd bij Praktijk Charlotte, kijk ik nu op een hele andere manier naar gevoelens en klachten. Alles is voor mij zoveel logischer geworden en NEI heeft mij ook al veel geholpen. Oa in mijn gezin met de kinderen, maar ook mijn eczeem is weg door een aantal NEI sessies na daarvoor jarenlang ermee te hebben gestruggled.

 

Ik vind het werken met de biotensor en NEI echt magisch en blijf zelf ook elke keer nog verwonderd van hoe/wat eruit komt in een consult. Ik krijg enorm veel energie van het helpen van anderen met NEI! Hopelijk kan ik jou ook een stuk op weg helpen. 🌼

Opleidingen/cursussen die ik heb gevolgd:

- EGT opleiding (Energetisch gezinstherapeut)

- Access Bars class

- Masterclass Huisreiniging & meer

- NEI verdieping Hooikoorts

- NEI verdieping Over Gewicht

- Reiki I (vanaf juni '24)

- NEI verdieping De vrouwelijke Cyclus coach (vanaf sept '24)

 

Ik blijf mezelf graag uitdagen en ontwikkelen met nieuwe cursussen/opleidingen. Ik vind het namelijk super belangrijk om ook met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling/heling bezig te blijven! 

(Aan)voelen

Wat ik het meest bijzondere vind aan consulten geven, is dat ik iets heel bijzonders heb ontwikkeld de laatste tijd. Geheel onbewust, maar dit merkte ik ineens steeds vaker op en nu gebeurt het vrijwel bij elk consult. Ik voel tijdens het verbinding maken met de cliënt heel vaak aan mijn eigen lichaam wat zij voelen. Waar zij last hebben of waar een blokkade zit. 

In het begin durfde ik het niet meteen te zeggen, denkende dat ik er misschien wel compleet naast zat. Maar ik merkte al gauw dat dit elk consult gewoon klopte. Zó bijzonder! Ik vertel het nu altijd meteen als ik iets voel. Het is een heel bijzonder en waardevol extraatje voor mijn consulten! Een extra bevestiging.

Mijn eigen ervaring met NEI therapie

Met NEI heb ik mijn gezinsleden ondertussen al vaak geholpen. Bij de kids regelmatig als ze ineens een aantal avonden achter elkaar wakker worden op dezelfde tijd. Dan pak ik de biotensor erbij! Ideaal. Of als een van de kinderen ineens heel overdreven gedrag vertoont, enorm fijn om dan te kunnen testen wat eronder schuilt. Ze weten het vaak zelf namelijk niet te verwoorden!

Ook mijn eczeem aan mijn vingers heb ik ermee behandeld en weggekregen. Maar ook mijn heftige pijn tijdens menstruatie heb ik ermee behandeld met succes! Waar ik voorheen wel 4 à 5 dagen veel pijnstillers nodig had voor de heftige buik- of rugpijn, slik ik inmiddels al een jaar niks meer tijdens die week! De doorbraakpijn is minimaal.