• Het HOOIKOORTS-seizoen is weer op komst! Wist je dat NEI therapie dit heel fijn en uitgebreid kan behandelen? Voor meer info, bekijk het nieuwste blog-artikel!
  • Liever eerst kennismaken of twijfel je of NEI iets voor jou is? Met een mini consult van 30min krijg je al een mooi idee! Investering: €22,50
  • Wil jij ook leren werken met een biotensor? NIEUWE DATUMS ONLINE! Kijk onder het kopje 'workshop biotensor' in het menu!

Ik ben Sam!

Maar je zegt 'Sem'. Adriana is mijn tweede naam (niet mijn doopnaam).

Ik ben getrouwd en samen hebben wij 3 pittige, hoogsensitieve, maar geweldige kids! Ik heb vroeger een hele heftige depressie gehad, genoeg meegemaakt zullen we maar zeggen. Ik ben er gelukkig alweer jaren geleden bovenop gekomen, maar er zijn wel momenten hoor, dat ik dacht dat ik weer terug zou vallen. Ik ben er sinds een tijd achter dat ik heel hooggevoelig ben en eigenlijk heel snel overprikkeld raak (voor een lange tijd legde ik de link niet met hoe ik me voelde en dat dit echt kwam door teveel prikkels). En daarmee vielen er een hoop dingen op z'n plek voor mij, waardoor ik nu steeds beter weet hoe ik daarmee om kan gaan.

 

Door de opleiding tot Energetisch gezinstherapeut die ik heb gevolgd bij Praktijk Charlotte, kijk ik nu op een hele andere manier naar gevoelens en klachten. Alles is voor mij zoveel logischer geworden en NEI heeft mij ook al veel geholpen. Ik weet steeds beter wie ik echt ben, waar ik vandaan kom en wat ik wil. En dat is iets wat ik tot vorig jaar (2022) nooit gedacht had!

 

Ik vind het werken met de biotensor en NEI echt magisch en blijf zelf ook elke keer nog verwonderd van hoe/wat eruit komt in een consult. 

(Aan)voelen

Wat ik het meest bijzondere vind aan consulten geven, is dat ik iets heel bijzonders heb ontwikkeld de laatste paar maanden. Geheel onbewust, maar dit merkte ik ineens steeds vaker op en nu gebeurt het vrijwel bij elk consult. Ik voel tijdens het verbinding maken met de cliënt heel vaak aan mijn eigen lichaam wat zij voelen. Waar zij last hebben of waar een blokkade zit. 

In het begin durfde ik het niet meteen te zeggen, denkende dat ik er misschien wel compleet naast zat. Maar ik merkte al gauw dat dit elk consult gewoon klopte. Zó bijzonder! Ik vertel het nu altijd meteen als ik iets voel. Het is een heel bijzonder en waardevol extraatje voor mijn consulten! Een extra bevestiging.

Mijn eigen ervaring met NEI therapie

Met NEI heb ik mijn gezinsleden ondertussen al vaak geholpen. Bij de kids regelmatig als ze ineens een aantal avonden achter elkaar wakker worden op dezelfde tijd. Dan pak ik de biotensor erbij! Ideaal. Of als een van de kinderen ineens heel overdreven gedrag vertoont, enorm fijn om dan te kunnen testen wat eronder schuilt. Ze weten het vaak zelf namelijk niet te verwoorden!

Opleidingen/cursussen

- EGT opleiding (Energetisch gezinstherapeut) bij Praktijk Charlotte

- Access Bars class bij Karin Gotink

 En dit jaar staan er een aantal bijscholingen al op de planning! Ik blijf mezelf graag uitdagen en ontwikkelen met nieuwe cursussen/opleidingen.