Reviews

 

Lees onderaan nog meer reviews over mijn consulten via andere kanalen✨️

Reactie plaatsen

Reacties

Marlijn
een maand geleden

Wat een fijne en praktische workshop biotensor mogen volgen bij Sam. Fijn handboek om thuis mee aan de slag te gaan met duidelijke stappen. De volgende dag meteen mee aan de slag gegaan!
Bedankt Sam🪷.

Laura
een maand geleden

Vandaag de bio tensor workshop gevolgd. Erg leuke workshop en fijn dat het meteen inzetbaar is. Sam geeft het op een mooie, spontane maar professionele manier! Dankjewel Sam

Gabriel van Schaik
2 maanden geleden

Ik had een afspraak gemaakt omdat ik heel veel last had van een vervelende hoest. Dit had te maken met allergieën. Hier was ik op getest bij de huisarts. Tijdens de sessie kwamen er veel dingen naar voren waar ik mezelf in herkende. Ik had ook een gewoonte om veel koffie te drinken op een dag, maar deze koffie zou weer averechts werken op mijn allergieën. Ik ben vanzelf na deze sessie minder koffie gaan drinken, ik had echt geen behoefte meer aan zoveel koffie. Nu is het maximaal 4 op een dag zonder elke probleem. Tevens ben ik van mijn vervelende hoest af. Ik slaap nu weer ontzettend goed. Het is een echte aanrader.

Anouk
3 maanden geleden

Ik mocht een workshop werken met de biotensor volgen bij Sam, wat een mooie en interessante ervaring. Ik maak er thuis veel gebruik van, voor mijzelf en de kinderen en doet zeker wat. Kan het iedereen aanraden!

Veerle
3 maanden geleden

Al 2 keer bij Sam geweest voor een NEI sessie, heel bijzonder wat er uit kwam! Het voelde meteen goed en vertrouwd met Sam!
Vorige week de workshop biotensor gevolgd, heel leuk en leerzaam en wat kun je er al veel mee na een dag! Echt een aanrader!

Rebecca
4 maanden geleden

Zojuist mogen kennis maken met een NEI behandeling en wat super interessant! Sam was SPOT ON in het mini consult en ik herkende alle details die zij benoemde. Ik heb zeker handvaten meegekregen waarmee ik aan de slag kan en boek direct een volledig consult. Ben erg enthousiast geworden over haar werkwijze en de informatie die hieruit stroomt. Nu al nieuwsgierig naar mijn volgende afspraak😊

Bedankt Sam en tot snel🙋🏻‍♀️

Evelien
4 maanden geleden

Vandaag een NEI sessie mogen ervaren via Sam. Ik moet zeggen dat ik het als erg fijn en warm heb ervaren. Ik wist vantevoren niet wat ik kon verwachten maar dat het zo rustgevend zou zijn had ik niet gedacht. Ze nam ook de tijd en legde ook alles zeer goed uit. Het klopte ook allemaal. Moest ik nog meer behoefte hebben aan hulp dan weet ik waar ik terecht kan. Een echte aanrader, kan iedereen het aanbevelen. Sam dankjewel voor de fijne hulp. 🙏

Karen
6 maanden geleden

Vandaag 4 januari een consult gehad van ruim een uur. Wat een openbaring! Sam neemt de tijd, legt uit en licht toe. Met bewondering gekeken naar haar werkwijze. En alles klopte.
Dank lieve Sam voor je tijd en aandacht.
Liefs

Axelle verlinden
7 maanden geleden

Ik heb een mini sessie gedaan en ga nog zeker een volledige nemen! Dingen die gezegd werden klopten effectief. Bepaalde zaken die ik nu ook beter kan plaatsen zelfs na deze korte sessie. Ik voel me lichter, alsof er een zwaarte is weggenomen. veel emoties.. vreugde, verdriet, ontroering, dit de dag zelf al ivm angst na bevalling en in mijn jeugd. Nu enkele dagen verder voel ik me al beter en begin ik eindelijk terug meer vertrouwen te krijgen in mezelf en krijg ik eindelijk weer een routine en zicht op mijn dag indelingen. Ook kan ik eindelijk terug meer genieten van mijn momenten met mijn gezinnetje. Dankjewel al voor dit mini consult sam!

Linda
7 maanden geleden

Ik heb een mini behandeling gehad. Het was net alsof ze me kende zo klopte het wat ze vertelde. Ze heeft me losgekoppeld van een angst, maar ik kan nog niet zeggen wat dat voor mij heeft gedaan. Ik denk er sterk over om een heel consult te doen! Sam je doet super goed werk. Dank je!

Review via facebook:

Reviews via Whatsapp:

Wil je meer reviews lezen? Check dan mijn instagram of google. ✨️