• Het HOOIKOORTS-seizoen is weer op komst! Wist je dat NEI therapie dit heel fijn en uitgebreid kan behandelen? Voor meer info, bekijk het nieuwste blog-artikel!
  • Liever eerst kennismaken of twijfel je of NEI iets voor jou is? Met een mini consult van 30min krijg je al een mooi idee! Investering: €22,50
  • Wil jij ook leren werken met een biotensor? NIEUWE DATUMS ONLINE! Kijk onder het kopje 'workshop biotensor' in het menu!

Reviews

 

Lees onderaan nog meer reviews over mijn consulten via andere kanalen✨️

Reacties

Evelien
3 dagen geleden

Vandaag een NEI sessie mogen ervaren via Sam. Ik moet zeggen dat ik het als erg fijn en warm heb ervaren. Ik wist vantevoren niet wat ik kon verwachten maar dat het zo rustgevend zou zijn had ik niet gedacht. Ze nam ook de tijd en legde ook alles zeer goed uit. Het klopte ook allemaal. Moest ik nog meer behoefte hebben aan hulp dan weet ik waar ik terecht kan. Een echte aanrader, kan iedereen het aanbevelen. Sam dankjewel voor de fijne hulp. 🙏

Karen
2 maanden geleden

Vandaag 4 januari een consult gehad van ruim een uur. Wat een openbaring! Sam neemt de tijd, legt uit en licht toe. Met bewondering gekeken naar haar werkwijze. En alles klopte.
Dank lieve Sam voor je tijd en aandacht.
Liefs

Axelle verlinden
3 maanden geleden

Ik heb een mini sessie gedaan en ga nog zeker een volledige nemen! Dingen die gezegd werden klopten effectief. Bepaalde zaken die ik nu ook beter kan plaatsen zelfs na deze korte sessie. Ik voel me lichter, alsof er een zwaarte is weggenomen. veel emoties.. vreugde, verdriet, ontroering, dit de dag zelf al ivm angst na bevalling en in mijn jeugd. Nu enkele dagen verder voel ik me al beter en begin ik eindelijk terug meer vertrouwen te krijgen in mezelf en krijg ik eindelijk weer een routine en zicht op mijn dag indelingen. Ook kan ik eindelijk terug meer genieten van mijn momenten met mijn gezinnetje. Dankjewel al voor dit mini consult sam!

Linda
3 maanden geleden

Ik heb een mini behandeling gehad. Het was net alsof ze me kende zo klopte het wat ze vertelde. Ze heeft me losgekoppeld van een angst, maar ik kan nog niet zeggen wat dat voor mij heeft gedaan. Ik denk er sterk over om een heel consult te doen! Sam je doet super goed werk. Dank je!

Miranda
3 maanden geleden

Ik heb een Nei sessie gehad van 1, 5 uur. Sam naam ruim de tijd voor me en gaf alle ruimte om vragen te stellen. De meeste punten waar ze mee aan kwam waren een herkenning voor mij. De pijnpunten zaten diep en kwamen deels uit mijn vroege jeugd. Nu afwachten wat dit allemaal heeft gedaan. Het was i.i.g. een fijne ervaring.

Phylicia
3 maanden geleden

Super fijne mini nei sessie gehad. De info die Sam binnen kreeg ging ver, maar klopte precies. Niet geweten dat deze klachten daarmee verbonden waren. Ik ben heel erg benieuwd wat het me mag brengen maar ben je nu al super dankbaar 🧡

Lynn
3 maanden geleden

Ik heb een NEI kennismakingssessie gehad.
Hier kwam informatie uit die zij echt niet van te voren kon weten.Door Sam weet ik waar ik aan moet gaan werken.
Ik ga ook zeker de uitgebreide NEI sessie doen.
Echt een aanrader!

Angela
4 maanden geleden

Mijn zoontje heeft vanaf baby af aan ontlasting problemen. Na een consult met Sam is het verholpen. Het consult was heel bijzonder en herkenbaar. Eindelijk na 6jaar van de medicatie af. Ik ben je dankbaar dat je dit heb kunnen doen voor mijn zoontje.
⭐⭐⭐⭐⭐

Reactie plaatsen

Review via facebook:

Reviews via Whatsapp:

Wil je meer reviews lezen? Check dan mijn instagram of google. ✨️