Voor welke klachten kan NEI allemaal worden ingezet?

                 

Staat jouw klacht hier niet tussen, maar wil je weten of ik hier ook iets mee kan? Stuur me een berichtje!


Wat is NEI?

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een samengestelde methode van het beste uit de Oosterse en Westerse geneeswijzen   en is gebaseerd op principes uit onder andere psychotherapie, acupunctuur, neurowetenschappen, bio-kinesiologie, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Integra en Touch For Health.

 

Hoe werkt het?

Gedurende je leven zijn er veel gebeurtenissen en ervaringen, maar veel (vaak negatieve gevoelens) daarvan ben je vergeten of heb je weggestopt. Dit is allemaal onbewust, maar die emoties hebben zich wel vastgezet in je cellen en daardoor zijn ze op den duur voor lichamelijke, emotionele of energetische klachten gaan zorgen

Met de biotensor kan ik deze onbewuste oorzaken/emoties opsporen. Zo maak ik het onbewuste bewust. De rechter hersenhelft is je gevoelskant, je intuïtie. De linker hersenhelft is je verstand, je ratio. Om een emotie goed te kunnen verwerken, moeten beide kanten samenwerken. Maar als je het onbewuste niet weet, kun je dit dus ook niet begrijpen. Met NEI maken we het onbewuste bewust, zodat er weer balans is en de hersenhelften weer met elkaar kunnen communiceren. Dit activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam, zodat verandering mogelijk is!

 

Wil jij je weer licht voelen, beter slapen? Vraag jij je af wat er eigenlijk achter jouw paniekaanvallen zit? Of heb jij ineens onverklaarbare spanning in je lijf?

 

 

Wat is een biotensor?

Een biotensor is een heel gevoelig energetisch meetinstrument waarmee je kunt communiceren met het onderbewustzijn. Hij reageert op trillingsfrequenties/energie. Alles is energie. Alles bestaat uit trillingen en alle organen hebben een verschillende trilling tov elkaar. De biotensor kan zo de verschillende trillingen waarnemen en duidelijk maken welk orgaan verstoord is. Aangezien alle organen verbonden zijn aan verschillende bepaalde emoties, kan ik zo met NEI en mijn biotensor heel specifiek de emotionele blokkades opsporen.

De biotensor is een bio-energetisch meet- en testapparaat dat ontwikkeld is door de Duitse filosoof Dr.J.Oberach.

Ons bewustzijn is maar 5%. Moet je nagaan hoeveel er dus in ons onderbewuste zit! We hebben eigenlijk alle antwoorden al in onszelf, we kunnen er alleen niet bij. De biotensor helpt hierbij en maakt het mogelijk om wel in dat 95% onderbewustzijn te zoeken! 

'Mama heeft een toverstok!'

De toverstok of het magische stokkie noemen wij hem ook wel. Het is ook wel een magisch ding hoor. Ik was een beetje sceptisch at first, maar sinds de 1e keer te hebben meegemaakt hoe hij werkt niet meer. De biotensor vertelde precies welke bachdruppels mijn zoontje als baby nodig had voor zijn darmproblemen. Hij had er al 2 maanden last van en niks hielp. Vanaf die avond dat hij de druppels voor het eerst op had, werkten zijn darmen weer normaal! Ik was echt compleet verbaasd en verwonderd.

 

Eigenlijk zou ieder huishouden er één in huis moeten hebben! Je kunt er zoveel mee. Voeding testen of je het wel kunt verdragen of juist niet. Een bodyscan om snel blokkades op te sporen en af te voeren. Testen of de energie in je huis wel oké is. Straling meten. Heb je bijvoorbeeld twijfels over wat je nou eigenlijk wilt? Vraag het de biotensor! Is jouw kind ziek, dan kun je hem/haar ook ondersteunen met de biotensor. Je biologische klok verzetten als de klok weer achteruit gaat, zodat je minder last van die tijdsverschuiving hebt! Allemaal met de biotensor!

Wil jij ook kunnen werken met een biotensor? De workshop van 9 maart, 6 en 20 april en 25 mei zijn inmiddels al vol of voorbij. Maar 23 juni is er nog plek!