Extra info over een NEI Consult vindt je hier:

Blog

Hooikoorts

Het hooikoorts seizoen is weer in aantocht. Deze loopt van eind februari tot in augustus en geeft ongemak bij velen. Niezen, prikkende of tranende ogen, verkoudheid, huidklachten of zelfs maag- en darmklachten. Het lichaam geeft een overreactie als het in aanraking komt met bepaalde pollen of grassoorten. En er kan zijn dat het lichaam op bepaalde voeding hierdoor ook extra alert reageert, waardoor de klachten alsmaar erger worden.

Lees meer »

Belemmerende overtuigingen

Iedereen heeft ze wel. Negatieve gedachtes over zichzelf. Als deze gedachtes niet telang blijven hangen en zichzelf niet vastzetten in je systeem, is er niks aan de hand. Helaas gebeurt dit wel vaak. 

Lees meer »

Alleengeboren tweelingen

Wist je dat ongeveer 1 op de 10 oorspronkelijk niet alleen was tijdens de zwangerschap in de buik bij mama? Heel veel kwamen ooit met z'n tweëen (of meer) aan bij mama in de buik, maar bij 90% van de gevallen wordt er uiteindelijk maar 1 baby'tje geboren. De ander krijgt dus in de buik al te maken met alle mogelijke emoties en gevolgen van verlies, verdriet en rouw die hierbij komen kijken. Je kunt je voorstellen dat dit voor het baby'tje die overblijft erg verdrietig is. Die kan zich in de steek gelaten voelen, eenzaam, angstig, verloren. En onbewust kan dit je hele leven nog doorwerken. Het gevoel van leegte, altijd 'iets' te missen bijvoorbeeld hebben veel alleengeboren tweelingen onder anderen.

Lees meer »

Onrust bij baby's en kleine kinderen ontstaan vanuit de zwangerschap

Wist je dat er al heel veel ontstaat tijdens zwangerschap? Niet alleen de baby die groeit in mama's buik natuurlijk, maar er wordt ook al veel energetische info opgeslagen in de cellen van het kindje in de buik. Eigenlijk begint dit zelfs al voor de zwangerschap, maar daarover meer in een volgende blog. Nu wil ik het hebben over alles wat voort kan komen vanuit de zwangerschap!

Lees meer »